Peridoto

Peridoto is een initiatief van Rob Smit.

25 jaar heb ik gewerkt als consultant en projectleider bij grote internationale organisaties. Ik heb daar inzicht gekregen en ervaren wat het is om te werken onder stress, onzekerheid, overbelasting en wat het je privé en persoonlijk kan kosten. Na een serieuze scholing werk ik vanaf 2006 als coach/counselor en jongerenwerker.

Als register counselor en coach ondersteun ik mensen bij werk- en studiegerelateerde vraagstukken. Het is iedere keer weer mooi om te zien hoe iemand groeit en sterker, zelfstandiger, vrijer en effectiever wordt. Ook jij kunt de kwaliteiten ontwikkelen die je in je hebt.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van (jong) volwassenen, in AD(H)D, loopbaan en studiekeuze en wil en kan jou helpen met de dingen waar je tegen aanloopt.


Als coach doe ik mijn uiterste best jou te helpen.

Ik ben ook jongerenwerker in een kerk. Daardoor heb ik ervaring met het begeleiden van jongeren.

Ik leef en werk vanuit een christelijke levensvisie en hecht groot belang aan goede relaties. Ik ben betrokken, betrouwbaar en resultaatgericht. In mijn vrije tijd geniet ik erg van mijn kinderen en kleinkinderen. In de vakanties trek ik samen met mijn vrouw de natuur in, we doen dit met ons zeilschip of te voet. Neem gerust en volledig vrijblijvend contact op.

Klik hier voor meer informatie over de naam en het logo Peridoto.