Loopbaan en studiekeuze

Loopbaan- en studiekeuze

Welke loopbaan en studie past bij jou? Ik heb veel mensen mogen begeleiden bij het vinden van de juiste studie of baan. Ook planning van een carrièreswitch of onderzoeken of de baan die je is aangeboden echt bij jou past.

Een assessment programma in combinatie met persoonlijke coaching heeft zich bewezen als een efficiënte manier om inzicht te krijgen in je huidige en toekomstige loopbaan. Daarbij staan we stil bij jouw levensdoelen, waarden, kwaliteiten en ervaringen. Ik heb gekozen voor CareerDirect als assessment, omdat dit op zes aandachtsgebieden een analyse maakt. Het geeft heel goed weer wie je bent en kijkt ook naar persoonlijke waarden. Hierna ben je in staat de juiste baan te vinden die bij jou als uniek persoon past. Hiermee kan je ook de juiste studie vinden die je bij die baan brengt.


Verschillende begeleidingstrajecten. Iets voor jou?

Centraal staat: inzicht in wie je bent,in  je kwaliteiten en  in je waarden en normen. Een baan en studie moet bij je passen en je energie geven. Voor loopbaanoriëntatie kan ik je leren de markt te benaderen via netwerken en sociaal media. Gedurende het traject ga je zelf, maar met begeleiding, een andere baan zoeken en vinden. Je krijgt inzicht in hoe je jouw verdere carrièreplanning vorm kunt geven.