Loopbaanbegeleiding

Met goede loopbaanbegeleiding sta jij sterk in je werk of studie.

Ruim 1/3 deel van je leven ben je aan het werken of studeren. Als je baan of studie zo’n groot deel van je dagelijks leven bepaalt, is het belangrijk dat het bij je past en goed voelt.

Helaas is dat niet altijd het geval. Haal je weinig voldoening uit je werk of ga je zelfs met tegenzin op pad, dan heeft dat veel consequenties. Je krijgt te maken met stress, negatieve emoties, je hebt geen energie. Mogelijk zelfs met een burn-out als gevolg.

Twijfel jij aan je studie of loopbaankeuzes? Kost jouw werk je vooral energie en ervaar je weinig plezier? Met hulp van een loopbaanbegeleider ontdek je wat jij nodig hebt en wat bij jou past. Wacht niet en neem vandaag nog contact op om uit vinden wat bij jou past.

Als Registercounsellor ABvC®  en loopbaancoach begeleid ik mensen bij uitdagingen in werk en studie. Ik help je bij jouw zoektocht naar je kwaliteiten en identiteit. Met de inzichten die ik je geef, maak je de juiste keuzes en kan je je richten op werk en studie waar je energie van krijgt.

Hieronder lees je wanneer loopbaanbegeleiding of coaching zinvol is. Loop jij tegen andere loopbaanvraagstukken aan? Neem ook dan gerust contact met me op om ze te bespreken.

“The past does not have to be your prison. You have a voice in your destiny. You have a say in your life. You have a choice in the path you take.”

Studie

Studiekeuze

Heb je de verkeerde opleiding gekozen? Of weet je niet welke opleiding je moet kiezen?

Ik ga met je op zoek naar jouw talenten. We houden rekening met je ervaringen, interesses en met je levenswaarden. Met die inzichten maak je de studiekeuze die echt bij je past. Als onderdeel van het traject kunnen we een assessment inzetten.

Planning en concentratie

Vind je het moeilijk om te plannen? Loop je vast omdat je vaak te laat begint met studeren? Of kom je in de knoop, omdat je je niet kan concentreren?

Het is belangrijk om inzicht te hebben in de knelpunten. Ik zoek met je uit waarop je vastloopt en wat de oorzaak is? Vervolgens bied ik je concrete hulp, bruikbare adviezen en passende begeleiding. Alles gericht op een succesvol verloop van je studie.

Werk

Carrièreplanning

Vraag jij je af of je op de goede werkplek zit? Geeft je huidige baan je weinig voldoening? Wil je weer plezier en uitdaging in je werk?

Zelfkennis en inzicht in je kwaliteiten en valkuilen zijn essentieel om de juiste keuzes te maken. Ik begeleid je hierbij, zodat je weer energie en voldoening haalt uit je werk en/of nevenactiviteiten.

Stress

Ervaar je regelmatig spanning op je werk? Ben je onzeker over je prestaties, vraag je je af of je ‘het’ wel kunt?

Je bent niet de enige. Maar gelukkig kan je er wel iets aan doen. Ik ga met je op zoek naar de oorzaak van de spanning/stress. Vervolgens bied ik je handvatten om hier op een positieve manier mee om te gaan.

studie

Time-management

Moeite met het indelen van je tijd? Wil je anders met je tijd omgaan?

Het doel van onze gesprekken is het efficiënter omgaan met tijd. Daarvoor kijken we naar de huidige situatie en zoeken we naar passende oplossingen om slim met jouw tijd om te gaan. Het streven is niet om meer dingen te doen in dezelfde tijd. Je leert je tijd goed in te delen, zodat er ruimte ontstaat voor andere dingen.

Werk zoeken

Wil je hulp bij het vinden van passend werk? Of begeleiding bij het voorbereiden van je sollicitatie?

Passend werk vinden gaat verder dan het zoeken naar vacatures en het schrijven van een sollicitatiebrief. Ik kijk met jou naar je talenten, competenties , werkervaring en levenswaarden. Inzichten waardoor je sterk in je schoenen staat bij het solliciteren. Daarnaast geef ik je handvatten en tips voor het inzetten van je netwerk en het solliciteren zelf.

Burn-out of depressie

Worstel jij met negatieve gevoelens? Heb je geen energie meer voor alledaagse dingen?

Bij een burn-out is acceptatie belangrijk. Ik help je bij dit proces. Samen onderzoeken we stressoren en kijken hoe je die weg kan nemen. We gaan er alles aan doen om herhaling te voorkomen, door je inzicht te geven in je gevoelens en jouw veerkracht te ontwikkelen.

.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo, hoe kan ik je helpen?