Peridoto

OVER ROB SMIT

O

Mijn naam is Rob Smit. Ik ben getrouwd, heb 2 zoons en 4 kleinkinderen. Mijn vrije tijd breng ik graag door op onze zeilboot. Hiermee vaar ik regelmatig op de Waddenzee en Noordzee.

Ik heb 15 jaar gewerkt als consultant en adviseur in de automatisering. Wat ik daar het leukst aan vond? Met mensen werken.

Met dat inzicht heb ik mij laten omscholen en ben ik hulpverlener geworden. Ik was 9 jaar jongerenwerker in kerken en heb vanaf 2006 mijn eigen praktijk voor christelijke hulpverlening in Veenendaal.

ROB SMIT

R
rob-smit_2022

Over Peridoto

P

Peridoto is een edelsteen. Wanneer een edelsteen wordt gevonden is het een ruwe steen. Van binnen mooi en waardevol, maar dat is aan de buitenkant niet zichtbaar. Door de steen te bewerken wordt de schoonheid en de waarde zichtbaar.

Symbolisch zie ik mijn cliënt als die edelsteen. Van binnen mooi en waardevol, maar door allerlei redenen kan je dit niet altijd aan de buitenkant zien. Ik geloof dat jij prachtig en waardevol bent. Als een edelsteen die hoort te schitteren.

Wil je weten hoe jij kan schitteren als persoon, in je gezin, je werk of studie? Lees op deze site hoe ik je kan helpen of neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo, hoe kan ik je helpen?