Referenties

Rob Smit is een hulpverlener in de beste zin van het woord: geen orakel dat mij vertelde waar het heen moest, maar een kundige begeleider die mij als raadsman terzijde stond. Hij wist mij op een mooie manier in beweging te krijgen: vanuit levenservaring, vakmanschap en z’n hart op de goede plek. Zijn betrokkenheid, milde humor maakte dat ik uitzag naar onze gesprekken. En die gesprekken zelf gaven mij zonder uitzondering goede handvatten.

Ik beveel Rob van harte aan!

CHE

je hebt me wel flink door elkaar geschud!!!
ik vind dat je het heel goed deed! je hebt me weer veel verder gebracht, in ieder geval heb ik aardig wat ‘denkvoer’ voor de komende tijd!
Je was oprecht geïnteresseerd en dat is heerlijk om te merken als je in zo’n gesprek zit.
Het voelde ook vertrouwd en veilig.
Ook vind ik heel knap dat je uiteindelijk nog die puntjes op had geschreven waar ik vaak ‘vast’ kom te zitten en wat de oorzaken daarvan zijn.Heel gaaf!!
Het gaf mij en mijn echtgenoot nieuwe inzichten, het is echt fijn om te weten wat er achter zit!!Ik waardeer je empathie en interesse, dat vind ik in coaching erg belangrijker.
De waarde ervan was niet in geld uit te drukken, ik vind het meer dan dat geld waard geweest.
Dit zal me weer helpen in allerlei situaties!!!

MD

Heel gaaf!! Het gaf mij en mijn echtgenoot nieuwe inzichten, het is echt fijn om te weten wat er achter zit!!
Ik waardeer je empathie en interesse, dat vind ik in coaching erg belangrijker.
De waarde ervan was niet in geld uit te drukken, ik vind het meer dan dat geld waard geweest.
Dit zal me weer helpen in allerlei situaties!!!

ik ben zeer onder de indruk van wat je mij geboden hebt en de kwaliteit, gelet op nauwkeurigheid, volledigheid en het doortastend zijn wekken mijn bewondering, en waardering.

Deskundig geholpen met een super positief resultaat. Altijd bereikbaar als je spoed had.

Mijn man en ik zijn in de hulpverlening geweest bij Rob. Ik kan het een ieder aanbevelen om bij Rob hulp te zoeken. Hij heeft ons de weg mogen wijzen met een Bijbelse visie. God heeft de gesprekken gezegend en het mocht een middel zijn tot herstel van ons huwelijk en gezinsleven. Bijzonder dat Rob op ons pad mocht komen. ik ben daar persoonlijk heel dankbaar voor.

Mijn ervaring met Peridoto is zeer positief. Tijdens onze gesprekken ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen en heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb geleerd om anders tegen situaties aan te kijken en na te denken over wie ik ben, wat ik wil en hoe ik hierin keuzes maken waar ik zelf achter kan staan. Peridoto associeert ik met flexibiliteit, betrokkenheid, vertrouwen en zorg. Ik raad Peridoto zeker aan voor degenen die tijd willen nemen om stil te staan en naar zichzelf te kijken, de invloed van eigen gedrag op anderen en het effect van anderen op zichzelf en voor iedereen die vastloopt op het gebied van werk, identiteit, zelfontwikkeling en communicatie.

Nooit gedacht dat ik zo geholpen zou kunnen worden. Ook mijn kinderen kunnen er met hun vragen terecht. Eerlijk, warm, oprecht betrokken, doortastend. Ook in deze moeilijke tijd die ik met mijn kinderen doorga staat u voor mij klaar. Ik ben er nog niet, de diamant is nog niet tot zijn volledigheid schoonheid gekomen. Een schijnbaar onmogelijk situatie maar kijk nu eens… Dank u wel voor alles.

Op heel korte termijn konden wij terecht voor hulp. Het was voor ons heel prettig dat we in onze woonplaats Amersfoort geholpen konden worden. De gesprekken hebben we als waardevol en prettig ervaren en hebben ons voldoende handvatten opgeleverd om verder te kunnen. Onze hulpverlener Rob was prettig in de omgang, professioneel en heeft ons goed en professioneel geholpen.

Goede gesprekken gehad, gestructureerd maar ook vriendelijk en motiverend. Peridoto heeft goede locaties voor gesprekken, goed bereikbaar ook met het ov. Daarbij gaat het plannen van een gesprek makkelijk. Ik ben op verschillende gebieden zoals werk maar ook in persoonlijke groei goed geholpen bij Peridoto.

Het assessment en de gesprekken hebben me opnieuw inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind in mijn werk, wat ik goed kan etc.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo, hoe kan ik je helpen?