stress

Hoe herken je stress

stress, voorkomen en herkennen

Werkstress

Velen ervaren stress.

Werken, studeren, nevenfuncties en familie kosten vaak meer energie dan het oplevert. Meer dan 35 procent van ons leven brengen we door met werk en/of studie. Stress ligt aan de basis van veel ziektes, zoals hart- en vaatziektes en we kennen allemaal wel iemand die klachten heeft door spanning en overbelasting. Vaak heeft het ook weer invloed in relaties en gezin. Wij willen u meer inzicht geven in de persoonlijke situatie en helpen deze te verbeteren.

een programma

Wij helpen je inzicht te krijgen.

Tijdens de week van de werkstress in november 2015, een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, is er veel aandacht geweest voor dit onderwerp. Peridoto heeft aan deze landelijke actie meegedaan. Door de velen aanvragen en de mooie resultaten, hebben wij toen een programma ontwikkeld dat u helpt inzicht te krijgen in uw persoonlijke situatie. Door dit programma krijgt u inzicht in de mate van stress ervaring, uw persoonlijke kwaliteiten en bent u in staat te reflecteren op uw persoonlijke situatie.  Hierdoor kunt u verandering aanbrengen en de dingen doen die bij u passen en daarmee ongewenste situaties voorkomen, zowel binnen uw werksituatie als prive.

Mocht je meer inzicht willen in eigen functioneren, kwaliteiten en stress niveau,  kijk dan naar ons revitaliseringsprogramma dat wij hiervoor hebben ontwikkeld.

Wat doet het met jou?

Stress, depressie, spanning, Burn-out wat zijn eigenlijk de verschillen en wat doet het met jou? Hier ben ik een artikel over aan het maken wat je binnenkort hier kan lezen..

verminder spanning en stress

Wij kunnen je helpen inzicht te krijgen.

Stress is te verminderen ook al zijn er vaak dieperliggende oorzaken en wij vastzitten in patronen die wij niet herkennen. Wij hebben ervaring met verschillende methoden om stress en spanning te verminderen. Hierdoor zullen bijkomende klachten zoals vermoeidheid, angst, zelfbeeld verbeteren. Wij werken door middel van 1 op 1 gesprekken en aanvullend online zelfhulpprogramma’s. Ook via elektronische weg zoals email en skype kunnen we hulp bieden. Neem gerust vrijblijvend contact op om te overleggen of een kennismakingsgesprek af te spreken.

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo, hoe kan ik je helpen?